Камен

Senior Web Developer, Junior Consulting Engineer

  1. Кога започна работа в IG Soft и на каква позиция?

    Завършил съм специалност Информатика в СУ "Св. Климент Охридски". След втората година като студент реших, че е време да започна работа, за да ускоря развитието си в ИТ сферата. Започнах работа в IGSoft през 2005г. на позиция Technical support. Водещото при мен беше да се развивам като ИТ специалист. От самото начало знаех, че позицията на която започнах е временна, но съответно изигра ключова роля в моето развитие. В последствие естеството на бизнеса в компанията и средата в която работих много ми допадна.
  2. Как се развиха нещата за теб през годините?

    Няколко години работех като Technical support, а през свободното си време се стремях да науча колкото се може повече за бизнеса и софтуера като цяло. Така в точния момент компанията ми даде възможност да се занимавам с това което най-много исках през годините, а именно да бъда част от решаването на различни софтуерни решения.
  3. Какви знания и умения придоби през това време?

    В компанията, израснах не само като професионалист, но и като човек. Главна роля в това изиграха моите колеги, от които научих много и все още научавам много, но също така компанията инвестира ресурси в повишаване на квалификацията на персонала посредством сертификати и други методи на обучение.
  4. Кое е най-ценното за теб в компанията?

    Най-ценното за мен в компанията е лоялното отношението към всеки, начинът по който се дава шанс на всеки да се развива и да се занимава с това което го прави щастлив.
  5. Какво те мотивира да идваш да работа?

    Обичам си професията. Работата в компанията ми доставя удоволствие и всеки ден има нови предизвикателства.
  6. Кои са традициите в компанията, които най-много ти харесват?

    Организират се различни събития, които допълнително ни зареждат с енергия, мотивация и сплотяват екипа.
  7. Защо би препоръчал на някого да работи при нас?

    Защото компанията е съвременна, интересна и бързо развиваща се.
Вижте още от нашите истории
Бул. Никола Вапцаров 25, София, България Телефони: +359 2 865 04 60, +359 2 865 05 90